logga

Anmälan till kurs

Är det så att det krånglar vid anmälan att formuläret inte skickas in beror det på att det saknas ifyllda fält, antingen vid den lilla röda stjärnan eller så saknas det en bock längst ner vid sidan vid infon om personuppgifter. 

Skulle det ändå inte gå maila till:
info@hunddagisetmariestad.se

OBS! LÄS NOGA IGENOM VÅRA ANMÄLNINGSVILLKOR!
 


 • För vårt samarbete med ABF.

 • Vid privatlektion ange förslag på datum samt vilket ämne som önskas.
 • Anmälan är bindande men i enlighet med svensk lag har du 14 dagars ångerrätt från den dag du anmält dig. Kursavgiften ska vara betald en vecka innan kursstart.

  Om du måste avboka din plats hjälper vi dig att hitta en ersättare. Om vi hittar en ersättare utgår en faktura till dig med administrationskostnad. Om vi inte hittar en ersättare är du betalningsskyldig för hela beloppet.

  Vid sjukdom hos hund eller ägare återbetalas avgiften minus administrativ kostnad mot uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

  Hunddagiset Mariestad förbehåller sig rätten att ställa in kursen om det blir för få anmälda.

  Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar.
 • Genom att kryssa i den här rutan tillåter du Hunddagiset Mariestad att spara de uppgifter du angett ovan. Dina uppgifter sparas för framtida fakturering och viktig information som behövs i samband med din kursanmälan. Din mailadress används till att meddela viktig information till dig som kund. Vi behöver spara dina uppgifter så länge du är aktiv som kund hos oss på Hunddagiset Mariestad. Du kan när som helst välja att bli "glömd" på begäran.
 • Ibland fotar vi på våra kurser för att visa upp på sociala medier och på hemsidan vad vi gör i marknadsföringssyfte. Kryssa i nedan så bestämmer du helt själv om du vill va med eller inte.