logga

HUNDDAGISCUPEN 2020 - SUMMIT 4 deltävlingar

Tillfälle 1: 11/11 - Hunddagiset
Tillfälle 2: 25/11 - Rörfirma (preliminärt)
Tillfälle 3: 9/12 - Eklunda (preliminärt)
Tillfälle 4: 16/12 - Hunddagiset - FINAL: behållare

Årets sista nose work tävling hos oss!
Är du redo för en utmaning?


Vi bjuder nu in till HUNDDAGISCUPEN 2020 SUMMIT!
Under fyra olika tillfällen kommer du och din hund få ta er an fyra olika sökområden (stora sökområden utlovas!) fyllda med ett okänt antal gömmor. Ni har 15 minuter på er att hitta så många (eller kanske alla..?) gömmor ni kan. 

I sökområdena kan det förekomma behållare, fordon, inomhus och utomhusmiljöer. 

Svårighetsgraden kommer vara klass 1-2, med variationen att max antal gömmor kan vara fler än 2. Eukalyptus och lagerblad är dofterna vi använder - och ja, kombidoften kan förekomma. Priser för varje cuptillfälle utlovas med en 1a, 2a och 3a. Även de som sätter över 50% av poängen erhåller ett litet pris. 

Detta är kvällstävlingar, så det är begränsat antal platser och det är endast tillåtet att starta med en hund per person.
I mån av plats kan vi tillåta dubbel start, men då är den ena hunden utan tävlan. Vi räknar med att alla har startat senast kl. 21 och kan åka hem, och de tävlande kommer delas upp i grupper för att slippa vänta på sin tur. 

Pris:
300:-/deltävling om du anmäler till alla fyra tävlingarna!
350:-/deltävling om du bara vill vara med på enstaka tävlingar.Notera: Anmälan är bindande och betalning återfås vid uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg minus administrativ kostnad. 

ANMÄLAN STÄNGER 1/11 (Först till kvarn gäller!)

ANMÄLAN TILL HUNDDAGISCUPEN 2020

OBS! ALLA PLATSER ÄR TAGNA! 
VILL DU ANMÄLA DIG SOM RESERV KAN DU SKICKA IN DIN ANMÄLAN VIA FORMULÄRET NEDAN!

Skriv i övrigtfältet att du anmäler som reserv.


  • Anmälan är giltig först efter att du har betalt din startavgift. Startavgiften betalas via swish eller faktura efter du fått ett bekräftelsemail manuellt från oss. Betalning återfås endast vid uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.
  • Genom att kryssa i den här rutan tillåter du Hunddagiset Mariestad att spara de uppgifter du angett ovan. Dina uppgifter sparas för framtida fakturering och viktig information som behövs i samband med din kursanmälan. Din mailadress används till att meddela viktig information till dig som kund. Vi behöver spara dina uppgifter så länge du är aktiv som kund hos oss på Hunddagiset Mariestad. Du kan när som helst välja att bli "glömd" på begäran. Jag har läst och godkänt.