logga

Kurser & Privatlektioner

När du väljer att gå en kurs hos oss på Hunddagiset Mariestad kan du känna dig trygg. Oavsett vem du är som förare, och vad du har för hund så är du välkommen. Vi kommer behandla dig och din hund med respekt och vi tar avstånd från alla typer av straffbaserad träning. 

Här lägger vi stort fokus att lägga en god relation med hunden och på ett positivt sätt leka fram lydnad och främja de önskvärda beteenden som hunden bjuder på. I kurserna ingår det mycket teori varvat med praktiska övningar - allt för att du ska få den kompletta verktygslådan att framöver jobba vidare på egen hand. 

Alla kurser individanpassas efter vilka deltagare som anmäler sig och vi jobbar oftast i mindre grupper och på längre tid för att öka kvalitén på kurserna. 

Har du önskemål om en kurs som inte finns? Hör av dig så skräddarsyr vi gärna en kurs!

Är det någon kurs som är full, maila gärna en intresseanmälan så har du större chans att komma med på nästa kurs som startar upp. 

Vill du ha hjälp att träna din hund?
 

Kanske så räcker inte tiden till. Hur mycket man än vill och önskar att man kunde räcka till så händer det att någon tyvärr kommer i kläm. 
Du kan därför boka in mig att träna din hund.


Träningen sker mellan 30-60 minuter och du bestämmer vad vi ska träna på. 

Kontakta mig via info@hunddagisetmariestad.se

Vill du boka privatlektion?

Passar perfekt för dig som vet något specifikt du och din hund behöver träna på. Kanske har ni kört fast i vardagslydnaden?
Fastnat på ett trick? Vill komma längre i viltspår? Kontakta mig för vidare diskussion och upplägg. 

Pris: 475:–/h
Ett tillfälle är vanligtvis en timma per gång. Då ingår förberedelser så hela timman står till förfogande för träning och coachning. 
Är ni fler än en på en privatlektion så tillkommer 100:–/person.

Milersättning och resekostnad tillkommer vid träning på annan ort. 
Ingen kostnad tillkommer för träning inne på dagisets inomhuslokal. 


Bokar du 5 gånger så får du 6:e på köpet!