logga

Nose Work heldagskurs 2019

2019-06-29 - kl. 9,30-17,00

TEMA: MILJÖSTARK OCH SJÄLVSÄKER HUND
Hunddagiset Mariestad välkomnar dig till en heldagskurs i nose work. Fokus kommer ligga på att få en miljöstark hund som klarar utmaningar och problemlösningar. 

Denna kurs vänder sig till dig som har godkänt doftprov i eukalyptus och vill komma vidare träningen. Vi varvar passivitetsträning med rena problemlösningar och självförtroendeövningar och sök. Vi kommer vara på två olika platser och vi utlovar spännande sökområden och trygg plats för självförtroendeövningar. 

I kursavgiften ingår det lunch, så ange i anmälan om du är allergisk. 

Räkna med en fullspäckad dag! 

Instruktör: Rebecka Högegård & Matilda Herngren

ENDAST 3 platser kvar! (Max 12 ekipage)

Pris: 1450:- (anmälan är bindande)

Nose Work helgkurs 2019 "All inclusive"

2019-07-06-2019-07-07 - kl. 10,00-17,00

FAVORIT I REPRIS: GRUNDKURSEN I NOSE WORK 
Förra årets läger blev en succé! Därför vill vi göra en favorit i repris. Lägret riktas till dig som aldrig sysslat med nose work innan eller som precis har börjat. Vi kommer gå igenom doftteori, inlärning av doften eukalyptus, lära dig läsa din hund, behållarsök, inomhussök, fordonssök, utomhussök. Belöningsplacering och tajming och vi kommer nosa på hur det fungerar på doftprov och tävling. I kursanmälan ingår lunch och obegränsat med fika samt en liten gåva. Efter avslutad kurs så erhåller ni alla kunskaper ni behöver ha för att klara av doftprov i nose work.  Räkna med en fullspäckad helg! 

6 platser kvar! (Max 6 ekipage)
Pris 2800 inkl. mat

(fika både lördag och söndag samt lunch lördag och söndag)

Instruktör: Rebecka Högegård

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hunddagiset Mariestad samma villkor som Konsumentverket.

Anmälan:
Din anmälan är bindande och ångerrätt upphör 14 dagar efter bekräftad anmälan och att du samtycker till detta villkor. Vid anmälan 

Återtagande av anmälan eller avbrytande av aktiviteten: 
Vid avbokning av din plats senast 1 månad före lägrets början återfås inte anmälningsavgift.  Om du ångrar dig senare är du skyldig att ålägga full avgift för aktiviteten. 

Givetvis kan platsen ersättas av annan deltagare om detta finnes. 

För full återbetalning av avgift minus de 1000kr i anmälningsavgift  krävs sjukintyg eller veterinärintyg.

Hunddagiset Mariestad förbehåller sig att rätten att ställa in aktiviteten vid färre än 4 deltagare. Om lägret ställs in får anmälda självklart alla pengar tillbaka.