logga

Här tar vi hand om din hund när du inte kan. Dagiset ligger centralt, men ändå lite avsides i Johannesbergsområdet i Mariestad så det är enkelt att sköta lämningen och hämtningen i samband med resan till jobbet.

Vi strävar efter att ta emot alla sorters hundar, oavsett ras och storlek. Tillsammans med dig letar vi efter en lösning som passar dig och din hund bäst. 

Vår mål är att din hund ska känna sig trygg och finna ro,
varvat med härliga promenader i alla väder. 


Välkommen att höra av dig om du vill veta mer! 
Är du intresserad av dagisplats? Fyll i formuläret till höger. 

Hunddagiset Mariestad innehar F-skatt, är godkänt av Länsstyrelsen
samt H-märkt av Sveriges Hundföretagare.

En dag på Hunddagiset Mariestad

06.15-09.00
Inlämning

09.00-15.30 
Promenader, aktivering & mys
samt lunch för de som ska ha. 

15.30-17.30 
Avhämtning


Vid senare inlämning eller tidigare avhämtning kan vi ordna detta enligt överenskommelse.

VÅRA ÖPPETTIDER   

Mån-fre  06,15-17,30  
Lör-sön           Stängt  


Samt alla röda dagar och aftnar.  
 

Vill du ha en dagisplats? 

Om dagiset

Vi tar emot alla sorters hundar - tikar och hanar, både kastrerade och okastrerade. Vårt mål är även att i största grad ta emot hundar som har särskilda behov.
Valpar är välkomna hos oss  och den rekommenderade åldern är 6 månader.

Vid enskilda fall tar vi emot valpar som är minst 4 månader gamla och då bokar vi in ett möte för att bedöma lämpligheten hos valpen, för att den ska få en så bra tid på dagiset som möjligt. 

Vi har möjlighet att låta hundarna sitta i gemensambox tillsammans med hundkompisar, men även enskilt om man önskar det. 

Dagiset tillhandahåller en inomhushall som i första hand är till för bus, lek och träning med dagishundarna - men som även finns möjlighet till att hyra, både för dagisets kunder och utomstående. På kvällarna förvandlas dagiset till en hundskola och då är det full aktivitet med kurser och privatlektioner. 

Dagisets filosofi är att alla hundar ska känna sig som hemma. Vi har mycket fokus på att väl balansera dagarna med aktivitet och den ack så viktiga vilan. Vi väljer noggrant ut vilka hundar som kan gå med varandra på promenaderna och vilka som får leka tillsammans. Vi tar hand om din hund när du inte har tid och det ska kännas tryggt för dig och din hund. 

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig!
 

Innan dagisstart - så här går det till

När du skickat in din intresseanmälan för dagisplats så svarar vi så fort vi kan och när det finns en ledig plats för din hund. Det första som händer är att vi bokar in ett informationsmöte utanför dagisets öppettider. Detta är för att hunden ska få möjlighet att ta in den nya miljön utan att andra hundar på plats. Då får du mer information om dagisets rutiner och vad som gäller för inskolningsveckan. Det är under detta möte som vi har möjlihet att skräddarsy din hunds vistelse hos oss. 

Hoppas ni ska trivas hos oss!
Varmt välkomna!

Hunddagiset Mariestad innehar F-skattsedel och är godkända av Länsstyrelsen.